Info...

- Reageer hier op een bericht!

Naam: (Verplicht!)
3 x 3 = (Verplicht)

Bericht van: Dehaerne norbert

Beste,
Proficiat met Uw website,ik was Vopo in he jaar 1966 met stamnummer 66/26251. eerst opleiding in Arlon en daarna Werl. Veel sport gedaan met stage in Weiden voor hindernis kampioenschappen Houterat. De laatste 2 maanden was ik barman offecieren.Ik zoek ook nog vrienden uit deze tijd, zo kwam ik op Uw site.
Groetjes
Norbert


Josť craeybeckx  antwoorde op: 2012-12-12 ( 21:16:09)

Beste,
Ik was eveneens VOPO in het jaar 1966 met stamnummer 66/02402 op 3/1/66 binnen gegaan in arlon en daarna werl .Uw naam zegt me op het ogenblik niets.We waren maar met weinig limburgers o.a Bikkems juwelier geworden in Aalst,Lantin van Dilsen,Bas van Bokrijk.Ik lag op de kamer trap op naar links en laatste kamer rechts ,we lagen daar met 4, De Baere henrik van Izegem,Croonen roger van Beerzel,vanvoorde(n) .... .zou verongelukt zijn bij terugkeer van de voetbal, en dan ikzelf.Verder herinner ik mij nog Taalboom van Hemiksem,Pattyn van Pittem of Ardoie,Debuck (toke) van aan zee ergens en onze KRO Heyvaert en Adj Staelens ,sgt Hausmann.
Er staan op de site niet veel vopo's van de lichting 66 ik ben nu mijn best aan het doen om mij u nog te herinneren.
grtj
josť


Van der vennet daniel  antwoorde op: 2015-11-03 ( 14:26:17)

Beste,
zelfde lichting als U. Er waren weinig gentenaar (en omstreken) zoals milicien korporaal Fons ...... en De Wilde (straf) en 8 dagen langer dienst dan wij.
Wie had er eens een probleem met onze franstalige kolonel? inmenging van politiekers?

grtjes

Van der Vennet Daniel

    Schrijf hier uw reactie: